joi, 28 octombrie 2010

Paste cu nuci, conopida si branza albastra

Timp de preparare:
30 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
200 gr paste
1 conopida, spalata si desfacuta in buchetele
100 gr branza albastra (eu am folosit Camembert), sfaramitata
1 lingura miere
100 gr nuci


Mod de preparare:
Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.
Buchetelele de conopida se fierb aprox. 10 minute pana cand daca se inmoaie usor apoi se scurge si se pastreaza calde.Nucile se prajesc intr-o tigaie fara grasime timp de 2-3 minute pana cand incepe sa li se simta aroma.
Pastele fierte se scurg si se amesteca cu 50 gr branza albastra si 1 lingura de miere.Se adauga conopida urmata de nuci.Pastele se servesc presarate cu restul de branza albastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu